Pazartesi, Ocak 26

Selamun Aleykum Cemaat


Evet uzun bir final haftası ve bütlerden sonra çok şükür kavuşabilmek nasip oldu. Yeni yazılarla tekrardan artık başlayabiliriz, en önce python ile ilgili bir yazı yazmayı düşünüyorum hani şu ana kadar yazdıklarımız ile neler yapabiliriz gibisinden sonra toparlayıp devam ederiz heralde gibi geliyor. 

Gerçekten çok bunaltıcı bir dönem geçirdim Allah'a hamd olsun geçip gitti hem sınavlar hem işler vs. şimdi rahatça gece kahvemi yudumlarken sizinde yazılarımı okuduğunuz umuduyla bir kaç bişeyler çiziktirebilirim. He unutmadan bu yazıları diaryofinjector.com üstündede yayınlıyoruz umuyoruz ki ordanda bizleri takip edersiniz. Peki biz bunları neden yazıyoruz sorusuna gelince, aslında bizimde içinde iyi oluyor pek fazla içli dışlı olamadığımız zamanlarda bir anda aklımızdan uçup gidiyor bunlar hem yazarken tekrar ediyor hemde sizlerle paylaşmış oluyoruz umuyorum ki sizlerede bir şeyler katabiliyoruzdur. 

Bu öğrenme süreci içinde en son Python Injector felan gibi şeyler işlemişiz dahada geliştireceğiz kaç zamandır stack yazıcam yazıcam diyordum onuda yazıp buraya sendleyeceğim lakin şu var hem windows hemde Linux için stack yazıları yazacağım ek olarak Linux stack,bof vs. gibi şeylerde hala kendimi geliştirmeye devam ediyorum hatalarımız olabilir şimdiden affola.

Sevgiyle :)

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.